Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
J van Schoonhoven op Twitter

Kijk snel in onze webshop Tuinkeur gecertificeerd
Een impressie van de werkzaamheden van J.van Schoonhoven

Vijveraanleg

Vijveraanleg laat u door hoveniersbedrijf J van Schoonhoven doen!

Specialist in vijveraanleg

Ook voor vijveraanleg kunt u bij J van Schoonhoven terecht. Wij hebben reeds diverse soorten en maten vijvers aangelegd. In diverse soorten tuinen, want een vijver past altijd, zeggen wij.

Een vijver past altijd

vijveraanlegEen vijver past in zowat elk type tuin, of het nu om een klassieke of een moderne tuin gaat.  Veel mensen denken nog altijd dat een vijver onderhouden veel werk is, maar een goed aangelegde vijver vergt niet meer tijd dan wanneer deze ruimte op een ander manier zou zijn ingevuld. Vijvers heb je in vele soorten en maten, het maakt ons niet uit, wij pakken het met beide handen aan en bezorgen u een kunststukje in uw tuin.

Gelijk alles aanpakken

Vijveraanleg vrijblijvende informatie Meestal betekent vijveraanleg ook een grondige tuinrenovatie, waarbij ook gelijk de bestrating aangepast kan worden evenals de beplanting. Naast vijveraanleg, kunt u bij ons ook terecht voor:

Vijveraanleg in uw regio

Wij kunnen u in de gehele regio van Wapenveld, Deventer, Wezep, Olst, Twello, Hattem, Vaassen, Heerde, Wijhe, Apeldoorn, Nunspeet, Epe van dienst zijn met vijveraanleg.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van vijveraanleg kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij Jeroen van Schoonhoven is gevestigd in Epe, Gelderland en gespecialiseerd in onder andere vijveraanleg.

Update: 22-07-2014

Neem vrijblijvend contact met ons op over: Vijveraanleg

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste drie letters van het
woord groen   *
Velden met een * zijn verplicht.