Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
J van Schoonhoven op Twitter

Kijk snel in onze webshop Tuinkeur gecertificeerd
Een impressie van de werkzaamheden van J.van Schoonhoven

Tuinafscheiding

Tuinafscheiding van uw erf laat u door hoveniersbedrijf J van Schoonhoven doen!

Tuinafscheiding en privacy

Tuinafscheiding vrijblijvende informatie Tuinafscheiding is erg belangrijk, het scheidt uw tuin, uw erf, af van de buitenwereld. Het omkaderd uw tuin en zorgt tevens voor een mooie sfeer. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen tuinafscheiding samen te stellen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Opzoek naar een mooie tuinafscheiding?

tuinafscheidingKunnen wij ook bij u terecht voor tuinafscheiding, is een veel voorkomende vraag die wij gesteld krijgen. Dat kan zeker, naast de bekendere tuinafscheiding, zoals schuttingen en heggen leveren wij ook de Greenwall.
De Greenwall is een manshoge, met klimop begroeide tuinafscheiding die uit losse elementen bestaat en ook als zodanig te plaatsen is. Wij zijn officieel dealer van de Greenwall, lees meer informatie op de website van Greenwall.

De snelle haag

tuinafscheiding

Wij leveren ook de Quickhedge. De Quickhedge is een volgroeide haag die overal en snel geplant kan worden. Hierdoor realiseert u direct een volgroeide, volwassen en dichte haag met alle voordelen van dien. Zo creëert u een stijlvolle tuinafscheiding en verhoogt u uw woongenot.

Uitgebreid dienstenpakket in de regio

Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren over deze vormen van tuinafscheiding. Wij kunnen u in de gehele regio van Olst, Wezep, Apeldoorn, Deventer, Wapenveld, Vaassen, Twello, Epe, Heerde, Hattem, Wijhe, Nunspeet van dienst zijn met tuinafscheiding.
U kunt bij ons ook terecht voor:

Voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinafscheiding, tuinontwerp, hovenier kunt u vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij Jeroen van Schoonhoven is gevestigd in Epe, Gelderland en gespecialiseerd in onder andere tuinafscheiding.

Update: 30-07-2014

Neem vrijblijvend contact met ons op over: Tuinafscheiding

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste drie letters van het
woord groen   *
Velden met een * zijn verplicht.