Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
Tuinkeur gecertificeerd
J. van Schoonhoven op Twitter
Een impressie van de werkzaamheden van hoveniersbedrijf J.van Schoonhoven

Tuinafscheiding

Tuinafscheiding van uw erf laat u door hoveniersbedrijf J van Schoonhoven doen!

Tuinafscheiding en privacy

Tuinafscheiding vrijblijvende informatie Tuinafscheiding is erg belangrijk, het scheidt uw tuin, uw erf, af van de buitenwereld. Het omkaderd uw tuin en zorgt tevens voor een mooie sfeer. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen tuinafscheiding samen te stellen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Opzoek naar een mooie tuinafscheiding?

tuinafscheidingKunnen wij ook bij u terecht voor tuinafscheiding, is een veel voorkomende vraag die wij gesteld krijgen. Dat kan zeker, naast de bekendere tuinafscheiding, zoals schuttingen en heggen leveren wij ook de Greenwall.
De Greenwall is een manshoge, met klimop begroeide tuinafscheiding die uit losse elementen bestaat en ook als zodanig te plaatsen is. Wij zijn officieel dealer van de Greenwall, lees meer informatie op de website van Greenwall.

De snelle haag

tuinafscheiding

Wij leveren ook de Quickhedge. De Quickhedge is een volgroeide haag die overal en snel geplant kan worden. Hierdoor realiseert u direct een volgroeide, volwassen en dichte haag met alle voordelen van dien. Zo creëert u een stijlvolle tuinafscheiding en verhoogt u uw woongenot.

Tuinafscheiding en meer in uw regio?

Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren over deze vormen van tuinafscheiding. Wij kunnen u van dienst zijn met tuinafscheiding in de gehele regio van  Deventer, Olst, Nunspeet, Twello, Epe, Wapenveld, Wezep, Vaassen, Wijhe en Hattem.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Voor meer informatie over de mogelijkheden van  tuinontwerphovenier en tuinafscheiding kunt u vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij Jeroen van Schoonhoven is gevestigd in Epe, Gelderland en gespecialiseerd in onder meer tuinafscheiding.

Update: 29-11-2022

Neem vrijblijvend contact met ons op over: Tuinafscheiding

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Type de eerste drie letters van het woord groen   *
Velden met een * zijn verplicht.


Vijveraanleg | Tuinrenovatie | Tuinontwerp | Tuinonderhoud | Tuinafscheiding | Tuinaanleg | Hovenier Deventer | Hovenier Apeldoorn | hovenier | Bestrating