Logo Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven

Project tuinaanleg

Aanleggen tuin in Apeldoorn

Voor een tuinliefhebber in Apeldoorn hebben wij een ‘flexibele’ stadstuin aangelegd. De vraag van de klant was duidelijk. De voortuin natuurlijk, weelderig met behoud van uitzicht en de achtertuin strak en speels met stenen bestrating en hout elementen. Na een gratis adviesgesprek hebben wij eerst het tuinontwerp gemaakt. Nadat we met de klant het ontwerp hebben besproken zijn we aan de slag gegaan. Eerst de inkoop van de bomen, planten, bestrating, hout en overig materiaal. Vervolgens de tuin aangelegd en keurig de opleveringsdatum gehaald. Stadstuinen zijn een plezierige uitdaging die wij, Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven, met beide handen aanpakken. Met relatief weinig ruimte is het altijd weer een voldaan gevoel om ruimte, vrijheid en ‘groen’ te creëren. En volgens onze gewaardeerde klant is dit helemaal gelukt. Zeker een tuin die wij u op onze website willen laten zien.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden hebben wij verzorgd:

– tuinontwerp
– beplanting bomen, heesters en planten
– tuinafscheiding met haag plaatsen
– voortuin (tegels) geplaatst met bodembedekkers
– bloembakken, borders aangelegd en beplant
– terras van hout, bestrating aanleggen

Ook uw tuin laten aanleggen in Apeldoorn?

Wij doen dit met alle plezier voor u. Wij werken onder andere in de regio Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Heerde, Wapenveld, Nunspeet, Wijhe, Hattem, Vaassen, Epe en Wezep. Maar ook buiten de regio zijn wij u graag van dienst.

Neem voor meer informatie direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het formulier in op de contactpagina.