Logo Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven

Een tuinafscheiding laten plaatsen!

Een geluidswal, haag of schutting laten plaatsen?

Voor alle soorten tuinafscheiding moet u bij Hoveniersbedrijf J. van Schoonhoven zijn!

Tuinafscheiding is erg belangrijk, het scheidt uw tuin, uw erf, af van de buitenwereld. Denkt u daarbij o.a. aan een schutting laten plaatsen. Een tuinafscheiding omkadert uw tuin en zorgt tevens voor een mooie sfeer. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen tuinafscheiding samen te stellen. Wij kunnen u hierover adviseren.

Opzoek naar een mooie tuinafscheiding?

Kunnen wij ook bij u terecht voor tuinafscheiding? Dat is een veel voorkomende vraag die wij gesteld krijgen. Dat kan zeker, naast de bekendere tuinafscheiding, zoals schuttingen en heggen leveren wij ook de geluidswal, de Greenwall en de Quickhedge.

Wat is de tuinafscheiding 'Greenwall'?

De Greenwall is een manshoge, met klimop begroeide tuinafscheiding die uit losse elementen bestaat en ook als zodanig te plaatsen is. Wij zijn officieel dealer van de Greenwall, lees meer informatie op de website van Greenwall.

Wat is de haag 'Quickhedge'?

Wij leveren ook de Quickhedge. De Quickhedge is een volgroeide haag die overal en snel geplant kan worden. Hierdoor realiseert u direct een volgroeide, volwassen en dichte haag met alle voordelen van dien. Zo creëert u een stijlvolle tuinafscheiding en verhoogt u uw woongenot.

Het plaatsen van tuinafscheidingen in de regio.

Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren over deze vormen van tuinafscheiding. Wij kunnen u van dienst zijn met tuinafscheiding in de gehele regio van Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Heerde, Wapenveld, Nunspeet, Wijhe, Hattem, Vaassen, Epe en Wezep. Maar ook buiten de regio zijn wij u graag van dienst.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Geïnteresseerd?
Neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het formulier in op deze pagina.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij
J. van Schoonhoven is:

Meer informatie over een tuinafscheiding voor uw erf.

Schutting laten plaatsen door Hoveniersbedrijf j. van Schoonhoven
Heg laten plaatsen door Hoveniersbedrijf j. van Schoonhoven
Een hek laten plaatsen door Hoveniersbedrijf j. van Schoonhoven