Logo Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven

Tuin laten onderhouden!

Uw tuin laten onderhouden?

Tuinonderhoud is erg belangrijk, dit geldt zeker voor uw (nieuwe) tuin. Periodiek uw tuin even na laten lopen door uw hovenier met daarbij de tips voor de komende tijd hoeft niet veel te kosten. En het kan u veel werk en ergernis besparen, en ergernis over uw tuin is wel het laatste wat u wilt, u wilt genieten van uw tuin.

Daarom komen wij ook graag periodiek of in het voorjaar en najaar bij u langs om uw tuin te onderhouden. Tijdens de werkzaamheden kunt u altijd uw wensen aangeven.

Tuinonderhoud pakket

Wat u uit handen wilt geven bepaalt u zelf. Alleen de heg, bomen of struiken snoeien, het gras laten maaien, een winter- of voorjaarsbeurt of het complete onderhoud van uw tuin? De keuze is aan u. Samen met u gaan we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor onderhoud van uw tuin. In een gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn, waarna wij u een passende aanbieding kunnen doen voor het tuinonderhoud.

Geïnteresseerd?
Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven werkt onder andere in de regio Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Heerde, Wapenveld, Nunspeet, Wijhe, Hattem, Vaassen, Epe en Wezep. Maar ook buiten de regio zijn wij u graag van dienst. Neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het formulier in op deze pagina.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij
J. van Schoonhoven is:

Meer informatie over het onderhouden van uw tuin.

Gazon laten maaien door Hoveniersbedrijf J. van Schoonhoven
Omgevallen boom laten weghalen door Hoveniersbedrijf J. van Schoonhoven
Terras laten schoonmaken door Hoveniersbedrijf J. van Schoonhoven