Logo Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven

Tuin laten ontwerpen!

Nieuwe tuin laten ontwerpen?

Bent u verhuisd en is uw nieuwe tuin niet wat u wilt, of bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Dan kunt u ervoor kiezen om een compleet nieuwe tuin te laten ontwerpen en aan te leggen. Een tuin moet in harmonie zijn met uw woning en de directe omgeving, maar vooral een plek zijn waar u zich thuis voelt. Dat begint met een tuin laten ontwerpen met een goed doordacht plan.

Specialist in tuinontwerp.

Hovenier Jeroen van Schoonhoven is gevestigd in Epe, Gelderland en is gespecialiseerd in tuinontwerp. Een goed tuinontwerp of beplantingsplan ontstaat door een goede voorbereiding, luisteren naar uw wensen is daarbij essentieel. Jeroen van Schoonhoven kan bogen op jarenlange ervaring.

De vakbekwame hoveniers voeren nauwkeurig het tuinontwerp uit en creëren daarmee uw perfecte en zo geliefde tuin. Of het nu gaat om een tuinontwerp voor een kleine of grote tuin, op het platteland of in de binnenstad, veel of amper beplanting, rustiek, romantisch of fris en modern.

Tuinontwerp en meer in uw regio?

Naast tuinontwerp verzorgen wij ook de aanleg van de beplanting, het tuinonderhoud, bestrating, tuinafscheiding, vijveraanleg en wellness (zwembaden, sauna’s, hottubs).

Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven werkt onder andere in de regio Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Heerde, Wapenveld, Nunspeet, Wijhe, Hattem, Vaassen, Epe en Wezep. Maar ook buiten de regio zijn wij u graag van dienst.

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het formulier in op deze pagina.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij
J. van Schoonhoven is:

Meer informatie over het ontwerpen van uw nieuwe droomtuin.