Logo Hoveniersbedrijf & Kwekerij J. van Schoonhoven

Een zwembad in uw tuin!

Een zwembad, sauna of hottub in uw tuin?

Droomt u van een eigen zwembad in uw tuin? Hoveniersbedrijf J. van Schoonhoven heeft jarenlang ervaring in het aanleggen en plaatsen van zwembaden, sauna’s en hottubs. Wij regelen alles van advies, ontwerp, aankoop tot plaatsing/aanleg. Wij maken uw dromen waar zodat u thuis kunt genieten van wellness en luxe.

Wij zijn een all-round hoveniersbedrijf in Epe. U kunt bij ons terecht voor het realiseren van uw droomtuin. Denkt u daarbij naast zwembaden, sauna’s en hottubs aan tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinafscheiding en bestrating.

Buitenleventotaal voor advies, verkoop een aanleg van uw zwembad.

Buitenleventotaal is adviseur, leverancier en installateur van zwembaden, sauna’s, hottubs en spa’s voor de particuliere en zakelijke markt. Meedenken met de klant, inbrengen van onze ruime ervaring, vakkundig advies en dito plaatsing van uitsluitend het beste uit de markt, is bij Buitenleventotaal vanzelfsprekend. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw welverdiende wellness.

Geïnteresseerd?
Ga naar de website van Buitenleventotaal of neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het formulier in op deze pagina.

Hoveniersbedrijf & Kwekerij
J. van Schoonhoven is:

Meer informatie over het aanschaffen en aanleggen van uw zwembad.

Hottub kopen in Epe
zwembad in tuin in Epe laten aanleggen
Sauna kopen in Epe